Bilaver Consulting | NATAŠA
27
singular,page,page-id-27,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

NATAŠA

Licencirani trener i konzultant
Nataša
NATAŠA JAKOVAC BOROJEVIĆ

 

Karijeru je počela u najvećoj svjetskoj istraživačkoj kući, The Nielsen company. Većinu dodatnih znanja i vještina usavršava u okviru obrazovnih programa u zemlji i inozemstvu od kojih izdvaja Regionalni program za razvoj lidera, Razvoj i upravljanje timovima, Storewars, Vještine pregovaranja, te cijeloj seriji TTT (treniranje trenera) licenciranih programa. Kao Regionalna voditeljica za treninge i razvoj (EMEA regija; Sjeverna, Južna i Istočna Europa te Afrika i Bliski Istok) uspješno završava program Train the Trainer Carnegie College-a. Istovremeno radi na regionalnom razvoju sustava treninga, uvodeći nove standarde i inovacije čiji je cilj poboljšanje kvalitete usluge i zadovoljstva klijenata.
Njezin poslovni uspjeh i iskustvo ponajprije proizlaze iz desetogodišnjeg rada provedenog u Odjelu za odnose s klijentima u kojem direktno surađuje s međunarodnim i lokalnim kompanijama na području regije. Aktivno sudjeluje pri donošenju strateških i operativnih odluka klijenata kroz razna savjetovanja te analize rezultata istraživanja. Daljnje iskustvo stječe kao profesionalni licencirani trener i konzultant za cijeli niz klijenata iz raznih podučja upravljanja i industrija.