Bilaver Consulting | EDITA
14
singular,page,page-id-14,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

EDITA

Direktorica
Edita
Edita Bilaver Galinec

 

Nakon 14 godina iskustva u različitim sektorima u Hrvatskoj i Italiji, Edita osniva tvrtku BILAVER consulting, specijaliziranu za strateško savjetovanje, cjelovitu podršku investitorima te internacionalizaciju aktivnosti i strateški marketing. Posjeduje značajno iskustvo u radu s malim i srednjim tvrtkama te s javnim sektorom (savjetovanje u procesima restrukturiranja, internacionalizacije poslovanja, funding projekata, izrada razvojnih i strateških dokumenata).
Diplomirala je na Luigi Bocconi Università u Milanu u području ekonomije poduzetništva sa specijalizacijom u marketingu, posjeduje certifikat Business Promoter te je konzultant Europske banke za obnovu i razvoj u programu TAM/BAS.
Višegodišnji je savjetnik Talijanskog Instituta za vanjsku trgovinu u Zagrebu (odjel Veleposlanstva Italije) i voditelj njihova DESK-a EU fondovi koji pruža specijalizirane usluge podrške talijanskim ulagačima u Hrvatskoj te aktivno surađuje s javnim institucijama i agencijama. Edita je i aktivni dionik kulturnog sektora u kojem godinama osmišljava kroz rad udruge Djeca susreću umjetnost i uspješno provodi različite projekte u području kulture s naglaskom na audio-vizualne umjetnosti te obrazovanje djece i mladih.