Bilaver Consulting | Partnerstva
16557
singular,page,page-id-16557,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Partnerstva

Talijanski institut za vanjsku trgovinu

BILAVER consulting pruža višegodišnju savjetodavnu uslugu Talijanskom Institutu za vanjsku trgovinu u Zagrebu, odjelu Veleposlanstva Italije za promidžbu gospodarsko trgovinske razmjene te pruža specijalizirane usluge podrške talijanskim ulagačima u Hrvatskoj prilikom čega aktivno surađuje s javnim institucijama i agencijama.

PortaMarina

Porta Marina nudi usluge savjetovanja i podrške talijanskim poslovnim subjektima u Hrvatskoj od samog osnivanja društva do cjelovite i kontinuirane podrške tijekom poslovanja. Zahvaljujući timu prevoditelja i tumača s dugogodišnjim iskustvom, Porta Marina pruža kompletnu podršku na području prevodilaštva te svih ostalih dodatnih usluga potrebnih za kvalitetno poslovanje u Hrvatskoj.

7K_vizual

Društvenu odgovornost i angažiranost u radu s djecom i mladima tvrtka BILAVER consulting provodi kroz rad udruge „Djeca susreću umjetnost“ koja uspješno provodi filmsko obrazovni program pod nazivom «Sedmi kontinent». Aktivno podržava razvojne programe udruge i pruža podršku u izradi projektne i studijske dokumentacije.

Muze

Muze d.o.o. tvrtka je s desetogodišnjim iskustvom u osmišljavanju i provedbi nagrađivanih i međunarodno priznatih kulturno-turističkih projekata i atrakcija poput muzeja, centara za posjetitelje i festivala. Djeluje kao partner lokalnim zajednicama, javnim ustanovama, nevladinim udrugama i privatnom sektoru u procesima kvalitetnog planiranja i uspješne implementacije projekata.

SPC_3_w

Tvrtka BILAVER consulting jedan je od osnivača gospodarsko interesnog udruženja SUSTAINABLE PERSPECTIVE – platforme koja podržava napore gospodarstvenika i institucija u realizaciji programa i projekata održivog razvoja.

logo_znam_w

Tvrtka BILAVER consulting članica je i klastera kreativnih industrija i poslovnog savjetovanja ZNAM! – koji je pak član Hrvatskog klastera konkurentnosti kreativnih i kulturnih industrija (HKKKKI).